Carrière info

BCFjobs.com is dé vacaturesite voor werkzoekenden in de sectoren Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma. BCFjobs brengt werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. Zij richt zich hierbij op werkzoekenden van alle niveaus (mbo tot gepromoveerd) en alle bedrijven in de sector (MKB tot multinational). Aanvullende informatie over de doelgroep kan je hier bekijken.

Op BCFjobs vind je informatie die je verder kunt helpen in je carrière. Maar daarnaast bieden wij onder de BCF paraplu nog eens 3 andere waardevolle producten aan:
Evenementen
Carrièregidsen
Social media

Overige interessante linkjes die je wellicht verder kunnen helpen staan op deze pagina vermeld.

Over BCFjobs

BCFjobs is dé gespecialiseerde vacaturesite voor Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma industrie. Met maandelijks tienduizenden bezoekers, meer dan 13.000 abonnees op de job alert en duizenden kandidaten in de CV-database brengt BCFjobs vele werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. BCFjobs faciliteert werkgevers in employer branding en om de juiste kandidaten te vinden voor hun vacatures. 

Plaats je CV, word gevonden

Wil je zelf gevonden worden? Plaats je CV op BCFjobs zodat werkgevers jou kunnen benaderen met passende vacatures.

Natuurlijk moet je zelf ook pro-actief blijven zoeken!

Employer branding

Wilt u naamsbekendheid genereren voor uw organisatie en zich als topwerkgever positioneren? Via BCFjobs.nl kunt u niet alleen vacatures plaatsen, maar ook uw logo of bedrijfsprofiel publiceren.

Registreren werkgever