Carrièregidsen

BCF Career Guide

Deze Engelstalige gids is de career guide voor iedereen met een achtergrond in Bio/Life Sciences, Chemie, Food & Farma die meer wil weten over zijn/haar toekomst perspectieven. De gids komt twee keer per jaar uit en is dé informatiebron voor je carrière. De gids bevat naast vele bedrijfsprofielen van de bedrijven die actief zijn in deze sectoren ook achtergrondartikelen, ervaringsverhalen en carrièretips van mensen die het al hebben gemaakt. Ook vind je er veel informatie over de arbeidsmarkt.

BCF CAREER GUIDE '17/'18
- Download de BCF Career Guide '17/'18 (PDF 9,35 Mb).
- Bestel je eigen hardcopy exemplaar van de BCF Career Guide (€ 6).
- Wilt u als studieadviseur meerdere exemplaren tegelijk bestellen? Neem contact met ons op indien u een doos met (maximaal) 40 stuks wilt bestellen voor €18,15.

BCF CAREER GUIDE '17/'18 (BELGIE EDITIE)
- Download de BCF Career Guide '17/'18 België editie (PDF 8 Mb).
- Wil je een hardcopy ontvangen, neem dan contact met ons op.

Over BCFjobs

BCFjobs is dé gespecialiseerde vacaturesite voor Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma industrie. Met maandelijks tienduizenden bezoekers, meer dan 13.000 abonnees op de job alert en duizenden kandidaten in de CV-database brengt BCFjobs vele werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. BCFjobs faciliteert werkgevers in employer branding en om de juiste kandidaten te vinden voor hun vacatures. 

Plaats je CV, word gevonden

Wil je zelf gevonden worden? Plaats je CV op BCFjobs zodat werkgevers jou kunnen benaderen met passende vacatures.

Natuurlijk moet je zelf ook pro-actief blijven zoeken!

Employer branding

Wilt u naamsbekendheid genereren voor uw organisatie en zich als topwerkgever positioneren? Via BCFjobs.nl kunt u niet alleen vacatures plaatsen, maar ook uw logo of bedrijfsprofiel publiceren.

Registreren werkgever