Evenementen

BCF Career Event

BCF Career Event

Dé carrièrebeurs voor Bio/Life Sciences, Chemistry, Food & Pharma
Voor veel werkzoekenden en professionals die werkzaam zijn of willen zijn in de sectoren Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma is BCF Career Event meer dan een bekend begrip. Al ruim tien jaar zijn er jaarlijks 2000 bezoekers en ruim 100 werkgevers vertegenwoordigd op het event in Nederland. Sinds de aftrap van BCF Career Event in België vorig jaar november, is BCF Career officieel internationaal. De eerste Belgische editie trok meer dan 1000 bezoekers en over de 60 werkgevers. BCF Career Event is uitgegroeid tot grootste Europese carrièrebeurs voor hoogopgeleiden in Bio/Life Sciences, Chemistry, Food & Pharma.

Op BCF Career Event kunnen de deelnemers in een prettige open sfeer in contact komen met werkgevers die voor hen interessant zijn en zich laten informeren over de carrière mogelijkheden binnen deze organisaties. Voor werkgevers is BCF Career Event een uitstekend platform om hun employer brand te versterken en talent te werven.

BCF Career Event Nederland vindt plaats op 24 mei 2018 in Beatrix gebouw - Jaarbeurs Utrecht.
BCF Career Event België vindt plaats op 22 november 2018 in Gent ICC.

BCF Career Event wordt georganiseerd door Hyphen Projects sinds 2005.

Carrièrebeurs voor Bio/Life Sciences, Chemistry, Food & Pharma

BioBusiness Summer School

BioBusiness Summer School

Jumpstart your business career in Life Sciences
Ben je geïnteresseerd in een carrière binnen de Life Sciences en wil je meer weten over de zakelijke aspecten en carrièremogelijkheden buiten de academische wereld? Neem dan deel aan het unieke vijfdaagse programma van de internationale BioBusiness Summer School! De volgende editie vindt plaats van maandag 26 juni t/m vrijdag 30 juni 2017 in Amsterdam en Leiden. Ga voor meer informatie naar de website van de BioBusiness Summer School.

BioBusiness Summer School

Over BCFjobs

BCFjobs is dé gespecialiseerde vacaturesite voor Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma industrie. Met maandelijks tienduizenden bezoekers, meer dan 13.000 abonnees op de job alert en duizenden kandidaten in de CV-database brengt BCFjobs vele werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. BCFjobs faciliteert werkgevers in employer branding en om de juiste kandidaten te vinden voor hun vacatures. 

Plaats je CV, word gevonden

Wil je zelf gevonden worden? Plaats je CV op BCFjobs zodat werkgevers jou kunnen benaderen met passende vacatures.

Natuurlijk moet je zelf ook pro-actief blijven zoeken!

Employer branding

Wilt u naamsbekendheid genereren voor uw organisatie en zich als topwerkgever positioneren? Via BCFjobs.nl kunt u niet alleen vacatures plaatsen, maar ook uw logo of bedrijfsprofiel publiceren.

Registreren werkgever