Hoe werkt het?

Wilt u vacatures bestellen of toegang tot de CV database? Hieronder vindt u stap voor stap instructies.

Vacatures plaatsen

 1. Log in als u al een account heeft of maak een nieuw account aan en log daarna in.
 2. Indien u al credits heeft, kunt u direct doorgaan met plaatsen. Zie punt 3. Bestel anders eerst credits in onze webshop. Het is belangrijk dat u, alvorens een vacature in te vullen, voldoende credits koopt. doet u dit niet, kunt u de vacaturetekst helaas niet opslaan. U kunt credits per stuk bestellen (product "1 vacature") of een voordelig pakket van 5, 10 of 25 credits bestellen. U kunt credits direct afrekenen via iDeal of creditcard of kiezen voor betaling op factuur. In alle gevallen worden de credits direct toegekend aan uw account
 3. Kies nu in het menu voor "Uw account". Op de pagina die nu opent verschijnt de optie "vacature toevoegen". Hier benoemt u de vacature en kunt u zelf in zes velden de tekst van uw vacature toevoegen.
  Onderaan het formulier vindt u 6 zogeheten match criteria die u aan de vacature kunt koppelen. Deze gebruiken werkzoekenden om zoekresultaten te verfijnen. Om gevonden te worden, is het belangrijk dat u de juiste invult.
 4. Klik op bewaren om de vacature op te slaan. In het volgende scherm kunt u ervoor kiezen om de vacature direct te publiceren of te bewaren en later te publiceren. Bewaarde vacatures vindt u terug in de vacaturelijst. (Na bewaren kan het enkele ogenblikken duren voordat de vacature hier zichtbaar wordt.)
 5. Gepubliceerde vacatures zijn direct zichtbaar in de vacaturebank.
 6. Gepubliceerde vacatures worden automatisch eenmalig in de Job Alerts meegenomen waarvan de match criteria aansluiten bij de match criteria die de werkzoekende in heeft gevoerd voor de betreffende Job Alert. Werkzoekenden kunnen zelf aangeven of ze de Job Alert dagelijks, wekelijks of maandelijks ontvangen. Verschillende gebruikers ontvangen uw vacatures dus op verschillende momenten in hun mailbox.
 7. Gepubliceerde vacatures blijven automatisch 2 maanden online. Wilt u een vacature korter publiceren, mail dan naar info@bcfjobs.nl.

CV-database toegang

 1. Log in als u al een account heeft of maak een nieuw account aan en log daarna in.
 2. Heeft u al toegang tot de database? Ga dan verder bij stap 4. Zo niet, dan kunt u toegang bestellen via onze webshop. Bent u eenmalig op zoek naar kandidaten, dan kunt u 2 maanden toegang bestellen. Bent u regelmatig op zoek naar kandidaten, bestel dan een jaarabonnement. U kunt er ook voor kiezen om CV-database toegang te bestellen als upgrade van een bestelde vacature. De toegang tot de database loopt dan synchroon met de plaatsing op de website.
  Voordat u besluit of u toegang wilt tot de CV-database, kunt u bekijken hoeveel kandidaten we in onze database hebben staan die aan uw wensen voldoen. U kunt de database zonder namen en contactgegevens inzien via deze pagina.
 3. Na plaatsing van de bestelling moet de toegang tot de CV-database handmatig worden geactiveerd door een medewerker. Deze handmatige controle wordt uitgevoerd om de persoonsgegevens uit onze database extra te beschermen. U ontvangt per mail bericht wanneer de toegang ingaat. Wilt u de toegang niet direct na plaatsing van de bestelling in laten gaan, maak dit dan kenbaar via  info@bcfjobs.nl.
 4. Wanneer de toegang is geactiveerd, kunt u via uw account de CV-database bekijken via de optie "Kandidaten zoeken" en uw zoekresultaten verfijnen.
 5. Wilt u bericht ontvangen wanneer er een nieuw CV wordt geüpload dat aan uw profiel voldoet? Onderaan de lijst met CV's kunt u klikken op "opgeslagen zoekopdrachten" en aangeven hoe vaak u hierover een mail wilt ontvangen.

Over BCFjobs

BCFjobs is dé gespecialiseerde vacaturesite voor Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma industrie. Met maandelijks tienduizenden bezoekers, meer dan 13.000 abonnees op de job alert en duizenden kandidaten in de CV-database brengt BCFjobs vele werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. BCFjobs faciliteert werkgevers in employer branding en om de juiste kandidaten te vinden voor hun vacatures. 

Plaats je CV, word gevonden

Wil je zelf gevonden worden? Plaats je CV op BCFjobs zodat werkgevers jou kunnen benaderen met passende vacatures.

Natuurlijk moet je zelf ook pro-actief blijven zoeken!

Employer branding

Wilt u naamsbekendheid genereren voor uw organisatie en zich als topwerkgever positioneren? Via BCFjobs.nl kunt u niet alleen vacatures plaatsen, maar ook uw logo of bedrijfsprofiel publiceren.

Registreren werkgever