Onze producten

Onderstaand vindt u een lijst met alle carrière gerelateerde producten die Hyphen Projects aanbied aan werkgevers die hun vacatures willen vervullen of hun imago als werkgever willen verstevigen.

Wilt u gebruik maken van onze producten? Maak dan eerst een account aan of log in als u die al heeft. Vervolgens bestelt u heel eenvoudig in onze webshop het gewenste product.


Vacatures

Vacatures bio (life sciences), chemie, food of farma

Zoekt u specialisten in bio (life sciences), chemie, food of farma? Plaats dan uw vacatures op BCFjobs.nl. Met 45.000+ bezoeken per maand bereikt BCFjobs.nl precies de juiste doelgroep. Daarnaast wordt uw vacature opgenomen in geselecteerde Job Alerts. De Job Alerts worden uitgestuurd naar 13.000+ adressen.

Voor € 200 plaatst u voor 2 maanden uw vacature, maar u kunt ook kiezen voor een voordelig pakket. Bestel uw vacatureplaatsingen eenvoudig via onze webshop.


Vacature upgrades

Voor meer gemak of exposure kunt u uw vacatures upgraden met de volgende items:

  • Posting service: Stuur ons uw vacaturetekst en logo en wij plaatsen de vacature voor u. Ook wanneer u later aanpassingen wilt doen, nemen we dit voor u uit handen.
  • Spotlight: Geef extra zichtbaarheid aan uw vacature. Een spotlight vacature verschijnt bovenaan in zoekopdrachten en Job Alerts. Daarnaast wordt de vacature gepubliceerd op de homepages van niet alleen BCFjobs.nl, maar ook bcfcareerevent.nl en biobusinesssummerschool.nl.
  • Video: Plaats een teaserfilm bij uw vacature voor extra aandacht. Deze film kunt u ook goed gebruiken op andere mediakanalen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. De opmaak van de videopresentatie incl. de communicatie van de video op internet en sociale media neemt BCFjobs.nl volledig voor u uit handen.

Heeft u al credits? Na plaatsing van de vacature ziet u de upgrades en kunt u deze direct afrekenen. U kunt ook direct een vacatureplaatsing inclusief upgrades bestellen in onze webshop.


CV-database

CV's zoeken

In de CV-database van BCFjobs.nl staan 7.500+ CV's van werkzoekenden met specialistische opleiding en ervaring. Bent u vaak op zoek naar kandidaten? Bestel dan een jaarabonnement. U kunt er ook voor kiezen om uw toegang te koppelen aan de plaatsing van uw vacatures.

U bestelt toegang tot de database eenvoudig via de webshop.


Banners

Wilt u herkenning en naamsbekendheid genereren voor u als werkgever? Plaats dan een banner op de homepage (45.000+ bezoeken per maand) of in de job-alert (13.0000+ adressen). Zie de mogelijkheden voor het plaatsen van banners in onze webshop.


Bedrijfsprofielen

Wilt u uw werkgeversimago versterken? Plaats uw bedrijfsprofiel op BCFjobs.nl om werkzoekenden te vertellen over uw organisatie en de carrièrekansen die u biedt. De bedrijfsprofielen hebben allemaal een standaard format. Op het standaard profiel zijn vier upgrades mogelijk:

  • Spotlight: Uw organisatie wordt vermeld op de homepage van BCFjobs.nl, waardoor u extra exposure genereert.
  • Plus: U kunt uw bedrijfsprofiel opmaken ik eigen huisstijl en daarnaast een testimonial en bedrijfsvideo plaatsen.
  • Bedrijfsvideo: Heeft u nog geen bedrijfsvideo? Deze kunnen we voor u ontwikkelen.
  • Carrièregidsen: Uw bedrijfsprofiel kan worden doorgeplaatst in carrièregidsen die worden verspreid onder studenten en werkzoekenden.


Over BCFjobs

BCFjobs is dé gespecialiseerde vacaturesite voor Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma industrie. Met maandelijks tienduizenden bezoekers, meer dan 13.000 abonnees op de job alert en duizenden kandidaten in de CV-database brengt BCFjobs vele werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. BCFjobs faciliteert werkgevers in employer branding en om de juiste kandidaten te vinden voor hun vacatures. 

Plaats je CV, word gevonden

Wil je zelf gevonden worden? Plaats je CV op BCFjobs zodat werkgevers jou kunnen benaderen met passende vacatures.

Natuurlijk moet je zelf ook pro-actief blijven zoeken!

Employer branding

Wilt u naamsbekendheid genereren voor uw organisatie en zich als topwerkgever positioneren? Via BCFjobs.nl kunt u niet alleen vacatures plaatsen, maar ook uw logo of bedrijfsprofiel publiceren.

Registreren werkgever